Ontstoppen

Naast onze loodgieters werkzaamheden zijn wij ook specialist op het gebied van ontstopping. In tegenstelling tot andere aanbieders blijft het bij ons niet bij ontstopping. Wij zorgen voor een nette afwerking en kunnen direct inspringen op bijkomende loodgieterswerkzaamheden.

Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan: van een verstopping in uw hoofdriolering tot een verstopping van een gootsteen. Wij demonteren uw sanitair niet alleen, we monteren het achteraf ook weer, zodat uw probleem direct volledig is opgelost.

Door gebruik van de nieuwste apparatuur zorgen wij ervoor dat de verstopping op een nette manier wordt verholpen. Met een hogedrukreiniger, stanklocalisator, een veermachine (klein en groot) en een camera zorgen wij voor uw ontstopping. Tevens kunnen wij met onze apparatuur putten en leidingen opsporen en breuken constateren.

  • Met een hogedrukreiniger kunnen wij  een buitenriool ontstoppen.
  • Voor een binnen afvoer maken wij gebruik van een veermachine (klein en groot), om te voorkomen dat er wateroverlast ontstaat.Deze veermachine ontstopt uw riool of afvoer volledig.
  • Camera inspectie brengt het riool duidelijk in beeld, waardoor de oorzaak van verstopping achterhaald kan worden. Wortel ingroei, en verzakkingen zijn met deze camera inspectie direct zichtbaar.
  • De stanklocalisator vindt de oorsprong van een nare riool stank in huis en zorgt ervoor dat snel duidelijk wordt waar het probleem zich bevindt.